INSTAGRAM

Monday, March 8, 2010

majlis makan malam, etika, penting!

As Salam


kalo ade dinner


baju
lah kan yang selalu org dok risau first2 sekali...

yelah, nak bergaye sakan kan..selalu comot momot jek..(tapi x leh pakai baju kebaya)
time ni lah nak bling-bling....
hehe sebab nak upload gambar kat laman sosial..(hehehe....nak show off ...poyo=P)

amaran keras ::: riak itu berdosa!...

make up lah yang paling susah..

make up hendaklah ringan -ringan jek..jika tidak tahu ,mintaklah kawan anda make up kan...atau kalo nak make up sendiri.. pastikan anda berbakat!(jika tidak mahu kelihatan seperti.........





ini

macam tekanan perasaan jek budak ni...


the best part....makan

lalu janganlah memberi ucapan yang sgt panjang lebar, sebab lapar giler, pastu timing lari, pastu x sempat nak minum teh dengan kopi dah suruh balik..... (oi, merungut!)

Oleh itu, harus lah mengamalkan etika makan..(nak makan pun susah)..


prawn cocktail yang udang nyer sebesar syiling 20 sen
harus dibelah 2......baru makan



makan cream of mushroom soup, haruslah sudu ke mulut , bukan mulut ke sudu....(eh, pening!)




marinated chicken supreme served with potato, garden vegetable and BBQ sauce.
caution::: hot!


apple pie vanilla chocolate and vanilla sauce..huhu dah penyek dah


kalau dah pakai lawa-lawa, mestilah nak bergambar kan...

bersedialah untuk kelihatan seperti AC Mizal pakai baju kurung jika anda bergambar dengan orang yang lagi kecil saiz badannya dari anda....



bergambar dengan rakan comel saya , zalikha...


majlis makan malam akan lebih indah jika pergi bersama rakan-rakan seperjuangan .. (yelah sem akhir;( )


bersatu kita pelajar uitm, kita bangsa berjaya

md::: last-last, makan hentam jerk....aishah, jgn x datang dinner AppChem nanti!

4 comments:

  1. hahahaha...

    lawak giler gmba tu mun...
    malu2...

    weh...ne de vanilla ice cream beb...

    ReplyDelete
  2. insya'allah dtg....aku mcm perasan la lately ni jrg join ape2 activity dgn korg ermmmm...xpe2 susunan Allah tu lg cantik

    ReplyDelete
  3. ika :: ko e yg nak pose g2...ice cream die ganti jd sauce.....

    aishah:: hehhe..mungkin ade yg yg lebih utama.... benar susunan Allah itu indah

    ReplyDelete

terima kasih sudi baca :D