INSTAGRAM

Wednesday, April 6, 2011

DATang BULAN HARi-hari

As salam,


Parah-parah....

macam mana nak buat kalau dah period datang setiap hari

 Yang lagi masalahnya , kalau yang kenanya bukan perempuan tapi lelaki...Oops


Pernah jadi kat korang tak?,
Baik tak ngaku pun tak pe.


eh, ape kaitan dah pisang nih, 



Baiklah ni sebenarnya berkaitan dengan masalah sembelit dan buasir
yang kalau duk kat dalam tandas tu , berpeluh-peluh, kalau rakam video tuh..memang tak sanggup nak tengok.
Atau pun siap ade majalah ke, bawak surat khabar masuk toilet.

biasanye pengalaman sendiri lah kan,

SEBAB datang sembelit nih...

  • jenis yang melantak milo serbuk begitu sahaja.
  • Takpun konon nak minum nescafe ke, milo ais KAW gile.
  • Takpun makan pedas yang perghhhhhhhh.......
  • kurang minum air kosong.



 makan buah, tapi buah muda, tak cukup air, pastu gravy tak nak pedas lak tu kan


KAlau minum Aloe herbalife sure.... lancar jek
Cara dia bertindak
bersihkan vili dalam perut kita,
yelahkan dah berape lama hidup tah berapa tan tah dah lalu kat usus tuh,

maka, dia bagi cuci ngan servis ceh bagi pakej.
Kalau siapa yang gune nih, maka kalau dia minum Formula 1 (bagi mineral yang diperlukan) maka dia punye tindakan lagi cepat mah sebanyak 40%.

Produk ini selamat sebab dah berjuta orang yang guna, saya pun pernah minum, kawan saya pun pernah minum. Alhamdulillah, nothing bad happen except we go to toilet  next morning :P


Jadi, kalau ade sape nak produk untuk sembelit ni , tak yah malu-malu nak call atau sms


012-7448660 atau 013-4619041 (yuni)

kalau malu jugak atau nak jimat kredit

email : muna8_8muni@yahoo.com.my

ok, sekarang  tengah guna Scrub Daily Cleanser (Vit C) Herbalife.... setakat ni bekas jerawat tak hilang lagi, rancang nak beli krim die, tapi jerawat batu yang bak kata ZAhin sekilo meter nampak tu tak kuar lagih .. Alhamdulillah...
Tapi tak tau r kan kalau datang bulan (yang betul-betul punye), muncul ke tak jerawat.
Harap dapat tunjuk muka yang gebu bak Miss Malaysia Pahang....:P.... Nauzubillah.





sengih tetap ko ek..



md :  taip ' muka buasir' kat google , terus hilang selera mak.

1 comment:

terima kasih sudi baca :D