INSTAGRAM

Thursday, April 21, 2011

cuba bukan terpaksa

As salam,

aloooooooha!!!

apa khabar orang kampung ?
ade yang rindu tak.. hik  hik hik .ya, saya bajet saya blogger famous

apa yang terjadi kepada diri saya?
baik saya jawab soalan saya.

Training kat Berjaya Times Square




sebelum tuh, kat Jalan Raja Chulan, pakai Jumpsuit gedabak arituh lipat atas die masuk ke dalam jadi seluar harem :P..ye macam nak gi Giant.



 malam cocktail party, jadi jumpsuit.

adakah anda berjaya melihat perbezaanya?!:P




Jumpa dengan Blogger FAmous Amous


 Cik epal!!! gambar amik dari blog Cik epal. jangan marah ye..:D



Training kat Puteri Resort, Melaka.
 



 Acelona, 23 Millionaire team from Indonesia, hampir kehilangan nyawa ketika gempar bumi di Padang.
Sanggup menniggalkan pengajian di Singapura dan kembali membantu rakyat Indonesia dengan nutrisi Herbalife.( Abaikan si baju merah tudung die yang tah ke mane-mane)


Us with Camy, a housewife, gemuk dari kecil , berjaya turunkan berat badan pernah tak mampu bayar bil klinik anak die RM25 , berjaya yakinkan Dr.Khadijah dengan nutrisi.Dia juga pernah jual dari rumah ke rumah dengan bawa anak dan troli letak barang.. Amazing. Now,she is a millionaire team.


Perut saya telah dikerjakan dengan makanan yang superb inih


.







Okay nevermind, lepas nih, kita minum shake Strawberry.

Shake Party kat rumah, Lorong Haji Tubari, Pontian.

alamak, tak amik gambar.. Thanx , sedara mara sudi datang... AIN. time kasih datang rase shake, nak rase banyak lagi message lah I...huhu...


alamak dah 2 pagi, ade lawatan bersama kanak-kanak riang pergi Muzium eh Library Shah Alam .
See you then. Any enquiries contact me okay, no.phone n e-mail kat sebelah atas kanan....okay.tatatititutu.


md : cube mecari kaitan tajuk dengan isi cerita. Patut ar kau tak sambung master.

No comments:

Post a Comment

terima kasih sudi baca :D