INSTAGRAM

Friday, February 25, 2011

17 tahun dan Anuar Zain

As salam,

HElllllooooooooooooooooooo!!!

okay,  teenagers likely  entrance ( I asumme:P)



(From left) Hai! meet Mun, 17; ika; 17, Ayuni ;24
do face like seventeen ( I assume)


and Aida; 23. This was in toilet at  Berjaya Times Square. Floor 14.


As what Seventeen Years Old Girls always do, I do window shopping, go everywhere by public transport . Pay RM 2.50 for U80 Rapid KL from PKNS to KL Sentral. Pay RM 1.60 to Berjaya Times Square by KL Monorail.


Okay , I know, seventeen old girls nowadays have boyfriend with sport car or at least motorbike to go to where ever place that they like to go.

watever.Next.

I also run for hot , handsome , available artist such as 

Anuar Zain.

Screammm . Please.

 

what the... ? shaking mak nak capture gambar tau.

eh, terus taip bahasa kebangsaan aku.

Anuar Zain superb cantik ( apesal lelaki  sekarang nih kulit putihj-licin) , baik , low  profile, pandai gilos amik hati peminat die, memang cair jiwa berlianku inih.


ayuni dengan kereta artis.Kereta Raja Azura (biru), Porsche kelabu coklat milik abang Anuar..hahaha.

( Bila dah amik gambar dengan kereta sendiri ko jangan lupe lak kat aku)


Kereta Kieran Hot Fm 




Alphard AG hot Fm


Fara Fauzana pakai Honda CRV hitam., Zizan Raja Lawak,  orang bawak die pakai Myvi , (kereta kat bengkel kot)

Eh, bile aku nak update gambar kereta aku nih..hahaha


Sebenarnya, umur 17 tahun ialah umur metabolisma saye gune alat penimbang mak ayah Zahin

jenama Tanita . America`s Next Top Model pun gune nih tau ( Zahin yang cakap)
Umur sebenar aku ,22(sebab belum birthday) ; Ika ,19; Ayuni ,23 dan Aida ,21.


 Jadi, kita boleh tahu kadar peratus ceair tubuh , jisim tulang , semualah yang ade kat atas nih...

Oleh itu, aku rase berbangge  bersyukur sebab umur badan aku 17 tahun ...:D


 Jadi, sebagai remaja berumur 17 tahun, saya juga punya lelaki ensem yang mempunyai Porshe you.











okay , kesian. 
Sekian.

2 comments:

  1. ak bwk porshe mst ak pndang ko n dlm hati 'mcm ak kenal'...hahaha..

    when i 30 i'll make sure mu internal age still 25..huhuhu

    ReplyDelete
  2. hahahhahah......yelah.......tu ...semoga panjang umur panjang yer.... aku mungkin akan tegur kau, cakap Assalamualaikum...

    ReplyDelete

terima kasih sudi baca :D