INSTAGRAM

Friday, February 18, 2011

harus ke, perlu ke. mesti ke. atau?

as salam,


dia berubah 360 darjah,
dari seorang yang tak kisah tentang berat badan,
seorang yang tumpuannya hanya pada hiburan dan makanan.....





2007


2010

kepada ....


seorang pencinta kesihatan,
hilang 20 kg dalam 6 bulan,
saiz seluar mengecil kepada 32 dari 38,
lebih positif.
lebih menarik
Dia adalah Zahin.



what is her secret?



16.2.2011
event Herbalife at JW Marriot hotel.


Yes, it is a herbalife.


Pertama kali pergi JW Marriot, tak tau nak pakai ape,



tibai dress kat sunway pyramid, nak beli long sleeves dress tapi jumpa harga 99 hinggit kat asian avenue,
tak mampu , so beli yang tak de lengan , 55 hinggit kat F21.

pastu tak tau nak pakai inner ke cardigan, nak beli jaket berbulu, 
Zahin kate kesian kat binatang (totally not her),
lagipun macam r aku ade duit berkoyan nak beli.

so, the solution.
mintak simpati roomate pinjamkan nenek die punye kebaya, yang kalau pin,
boleh mati, 

sebab kena tahan nafas.



Inspired by,



she is adriani , Bows and a Rose writer.

Cantikkan die pakai,
jauh panggang dari bara ar dengan orang pakai, selendang buruk atas tuh.


okay, back to the question, should I join  Herbalife, in order to make double triple extra money from what I earn now from the kindergarten?

11 comments:

  1. you should join the herbalife mun....

    ReplyDelete
  2. join HL n cofirm ko xkn rasa nyesal... :)))... berbaloi2....

    ReplyDelete
  3. haha..hai dD,.....thankx....huhu

    ReplyDelete
  4. seedah, lets join 2gether!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. awwwww Thank you sweetie <3 <3 <3
    You're funny!

    ReplyDelete
  6. ko tau x DD 2 sape?... haha,, aku lerr... deanna mokhtar

    ReplyDelete
  7. Adriani :: OMG, u comment on my post!!! thanx ..:D

    CIK DD : I KNOW , it`s u : asal blog tak de post..huhu

    ReplyDelete
  8. bz weh..huhu... walopn xde lekat status pekerja tetap..tp kebizian melampau2... huhu..bkn sng nk mncari sesuap nasi....kena bg 101% effort kalo keje sndirik nie,,,

    ReplyDelete
  9. haha...tak pe, businesswoman, aku kerje separuh mati 150% pun gaji tetap g2........hahhaa

    ReplyDelete

terima kasih sudi baca :D