INSTAGRAM

Sunday, February 13, 2011

Semuanya berlaku pada hari ini, Ahad , 13 Februari 2011.

As salam,


Pagi yang indah di mulakan dengan pergi berjalan kaki ke pasar tani mega kat stadium shah alam.. .. cop nak pegi lagi minggu depan.




gagah membawa beg berisi buku-buku , fail dengan niat hati suci nak pergi ofis dan menyiapkan lesson plan.


Hantu ice blended tidak melepaskan peluang beli ice blended berharga RM2 kerana sukar untuk mendapatkan ice blended yang murah dan sedap kat shah alam ...rindu  pasar malam istana Arau.

(gambar di atas diletakkan  sebab penulis terasa mukanya cerah dan berseri * kahak hijau *)

....blah blah blah, nasi kerabu RM 5.50,   blah , amik gambar...blah ..blah...hanger,.....avon....



Begitulah kisahnya di pasar tani


hari indah diteruskan, kononnya nak pergi kerje, rembat eyeliner avon ayuni , tinggal beg putus berisi lesson plan kat tadika, cabut naik bas pergi PKNS, ... (sila jangan contohi guru `terhebat' ini)

Begitulah kisahnya di tadika.


 pergi pkns, makan nasi kerabu, blah-blah , langau, kat tasik, dan shooting drama tamil 












.

GAMBAR KELUARGA


Begitulah kisahnya di Tasik Shah Alam


Kemudian, menapak ke Plaza Alam Sentral,

jalan, penat, buang masa, blah-blah..... jumpa ular, arnab ....





Begitulah kisahnya di PAS

sambil geli, sambil blah pergi SACC Mall,

ASTRO tom tom bak tengah buat uji bakat, bebudak, sambil tengok budak shuffle, nyanyi , joget, sambil ushar Aznil hj Nawawi , yang memang nampak tak seperti duda sudah beranak dara, jugak melihat Zoey yang fulamak jambu habis, awak pakai krim apa ek? :P


blah-blah, joget, boring....meleleh tengok orang minum ice blended noodle station


chocolate chip mocha ice blended,  dasar hantu RM9.90 aku kene, 
tak de lah lebih sedap dari ie blended pasar malam.
baiklah sila berlapar malam ni .


Menapak lagi ke PKNS,

nampak UNIC buat persembahan, duduk, amik gambar, 
 blah.


Pergi lak SACC convention centre sebab NUR AYUNI ABD RAHMAN teringin nak pergi Pameran Pengantin 2011.
Aku temankan jek.:P


Ilham Baju Pengantin












sedia maklum baju-baju di atas bukan rekaan aku, 
Sila jangan ciplak dan jangan saman saya.



Ilham Pelamin






p/s : maaf gambar aku amik buruk. aku sedar. (jiwa sensitif)



Radiusite Hijab ,Rina Salleh tengah buat demo ikatan tudung pengantin. Kami duduk depan okay, tapi maklumlah pakai kamera telefon genggam, bukan DSLR yang memang payah nak genggam maka gambar pun ala-ala.



berhenti
..
lihat...


 Pandai model nih pandai memilih kamera yer.
Tak pe lah ... (majuk)


Mari kita layan muka teruja yuyu rahman yer



bersama patung perak botak



lebih teruja dengan album kahwin rasmi Ayu Raudhah dan Zaquan Adha


lagi


Ok. cukup!


Haha, kasihan dia ni,orang lain gi Pameran Perkahwinan dengan bakal suami,
tapi dia terpaksa pergi dengan aku..
hoho.

Sebenarnya nak ucap Happy Belated Birthday kat ko.
Kau taukan aku sengkek, 
nak beli hadiah tuk kau pun, aku tak mampu...
aku dah offer dah tadi bawah 20 hinggit,
Kau yang tak nak pilih...

hahahahahha


P/S: kepada teman-teman sebilik, setilam aku , aku gurau jek, jangan amik hati pasal shooting drama tuh, lagipun aku  termasuk gak dalam famili tuh.


Aku nak bodek ayuni, pasal dia yang amik gambar aku ngan Rina Salleh , Juara Gadis Melayu Musim ke-3



Bakal Juara dan Juara. : * kahak kuning*



md ::: Esok sekolah.sigh.

6 comments:

  1. wah!!!!
    mun dah 'ladies' skrg ni...
    berBLOUSE DN berHANDBAG lg tu..
    (ketujaan dgn janna kat cni.. hehe.. jana kate "Terbaikla")

    ReplyDelete
  2. tak da maknanya...hahaha...propa jek tuh

    ReplyDelete
  3. hahaha..well kn dduk ngn ak..(tbe2 jek)hehehe..mun anggun la skang weh...pesal x edit bg putih melepak gmbr ak..kikiki

    ReplyDelete
  4. hAHAHA, AKU DAH BG HABIS PUTIH R TUH...HUHU

    ReplyDelete
  5. uuuuu....uols makin kelas gitu

    ReplyDelete

terima kasih sudi baca :D