INSTAGRAM

Monday, October 29, 2012

raya haji kitewww


As salam,



kita mulakan kisah raya haji kita dengan keindahan
makanan,















Diteruskan dengan gelagat mamee monster ...:p









ko tengok ziha, adik kau pun terkesima akan ke'monster'an kau..huhu



family aku memang sempoi, ni sepupu aku ,memg tak de ala-ala fine dining, lantak hang lah , tak da hidang-hidang beria-ia. huhu, terimalah seadanya.








kalau ada yang muda, mestilah ada yang tua. tanpa mereka, siapalah kita. Semoga, kita akan terus bersama dengan orang yang tersayang.










Budak-budak, kalau 4 tahun, ke   bawah comel lagi ar kan nak manja-manja, kang dah 5 tahun, menguji kesabaran je kerjanya.


Cerita raya haji diakhiri dengan kisah sedih, tiada gambar, sebab sedih sangat.


aku kena tukar sendiri tayar, tayar pancit kena paku,
nak jadi lebih sadis lagi, tukar tayar dengan berbaju kurung. sambil diawasi daddy (dadylah sangattt) ku yang garang.




sebab aku rasa sedih, untuk hiburkan hati, aku letak gambar yang aku rasa habis jangok dah nih..
raya aidilfitri hari tu, baju oleh jakel,
tudung oleh aidijuma tutorial .
harapan ar nak kena taja.

1 comment:

  1. wak salam ziarah, termasuk blog kamu psl kamera lumix gf5 tuuu.. ehhEee

    ReplyDelete

terima kasih sudi baca :D