INSTAGRAM

Friday, September 6, 2013

DBSB : siri 13 : Andy terima nikah Fienaz

As salam,









Gitew aku terima nikahnya, nak sangat jadi tukang karut cerita pasal kenduri kawan aku sorang ni, tapi kita busy, hidup sebagai rakyat Malaysia makan gaji kenalah buat kerja untuk dapat makan mee instant  .. huhu , dah tak payah mengeluh kau yang pilih jalan tu..

Tahniah, Seseng dan pasangan semoga bahagia hingga ke akhir hayat. Dan majlis perkahwinan ini juga menyatukan kawan-kawan ku yang comel ni, ok tak aku market korang..hehehe







md : dah cikgu ekin suruh diam tuh, pergi buat  kerja.

No comments:

Post a Comment

terima kasih sudi baca :D