INSTAGRAM

Thursday, September 2, 2010

Geli-Gelian

As salam

mesti ada orang geli dengan sesuatu binatang kan, Fobia lah gitu

ada orang geli dengan makhluk berbulu,

seperti haiwan berbulu halus nih



marah peminat kucing, jangan mare ye...yang kat belakang tu emak saya. Say Hi, mom





okay, jangan salah faham, gambar bukan menunjukan pasangan kromosom.


itu adalah Lintah!!!
bila dia dekat kaki hisap darah sampai jadi gemok
baru perasan, ouchh!

cuba bayangkan die ada kat muka korang dengan jumlah yang banyak ...dan meliuk lintuk di hidung dan di atas jerawat....

seperti ini


OMG!

okay, nak tengok live tak?

tengoklah-tengoklah..hikhikhik.. rindu pulak kat penyanyi utama lagu dalam video nih



music: Signal by KAT_TUN

tak de maknenye aku berani nak buat....
kalau siapa yang berani
silalah ke kedai rawatan dia dekat-dekat dengan Mydin JB.
ada juga jual kek lapis sarawak yg sodap di sini, so, jangan pelik kalau lalu kedai ni ada bau kek, sebab diaorang bakar kek lapis Sarawak kat sini.
 
 
Pengawal keselamatan dia
makhluk berbulu halus.


6 comments:

  1. ingt ko buat, suspen seh...

    ReplyDelete
  2. huhuhu..kecoh jek kan..hahaha..ko bukan ade pengalaman ke kene pacat ke lintah tah...(ade beza ke)

    ReplyDelete
  3. aku kena pacat je, ala time kite naik gunung jerai tu ingt x?

    ReplyDelete
  4. oh, ingat2...pastu darah x stop...huhu..xpe2 die amik darah kotor jek..

    ReplyDelete
  5. lintah ok lagi..mcm pacat jer aku tgk..
    jgn lipas suda..geli smpai satu bdn naek bulu roma..hahah

    ReplyDelete

terima kasih sudi baca :D