INSTAGRAM

Wednesday, August 11, 2010

hidup mungkin indah tapi tak mudah

As salam


yang mungkin indah


Pertama


semangat nak g temuduga kawalan kualiti bak cikgu besar ,  jelas kelihatan di bahagian OO hidungnya.



kedua




mungkin dapat menikmati keenakan biskut jacobs , chipsmore tiger bisKUAT,



ketiga


Resume awak menarik


keempat




pergi shopping complex, gerakan pantasan dibelakang adalah jasad emak saya


yang tidak mudah...


Pertama (dan anak-anaknya)
  • ceritakan pasal diri awak
  • apa yang awak faham tentang quality control
  • apa KELEMAHAN awak
  • awak kene tahan panas
  • awak kene sanggup kerja shift
  • ada kenderaan tak
  • gaji kita tak boleh bagi tinggi


terus muka sepe-et hingga kamera tak sanggup nak menangkap gambar masuk dalam memori.


 kedua


bawak beg plastik berisi baju baru tapi bukan untuk diri sendiri...


 Firman Allah S.W.T

 " Apakah manusia menyangka bahawa ia akan dibiarkan begitu sahaja dengan pengakuan kami telah beriman, sedangkan mereka belum diuji?" ( Surah al-Ankabut 29:2)


Hidup ini sementara, yang indah itu sementara, yang susah itu sementara, 

sehingga tibanya mati, akhirat itulah yang kekal abadi


yang terindah buat masa ni...



NurZahra Awatif 
peserta ke-3 dari generasi ke-4
OO hidungmu tetap menjadi pujaan hatiku.

md : Resume tu aku copy paste jek..(Eh, ade ke aku tulis Articulate dalam resume aku)..hehe..time kasih ika.

6 comments:

  1. wowwweeeeee br pas intebiu ek? gud luck!

    chomelnyerrrrrrrr tu mcm ikot muke wani jer lebih??? tol ke? lg 2minggu blk kg xsbr nk tgk bdk neh

    ReplyDelete
  2. hahah..tak g pun kalo dapat...mcm x dpt jek sebab buat muke sepe-et giler depan tukang interview tu...haha

    aku ingat cm muke afiq....haha..kombinasi yg baiklah tu...

    ReplyDelete
  3. have faith to ALLAH mun, walaupun nak mengikat tali kasut...insya'allah.

    ReplyDelete

terima kasih sudi baca :D