INSTAGRAM

Thursday, January 14, 2010

bile jadi bubur

As salam...

hari ni dpat balik harte paling mahal saye ade..
memg cam pelik r kene study balik windows XP ni.... ni yang rase super sgt nak notebook yg ini..



macbookPro family (come in 13 inch,15 inch and 17 inch) harga starts at $1199

atau....


HP Envy

LESSON TO be Alert:
-sediakan backup sebelum windows jd giler...cam biaselah

-transfer khazanah berharge kat external hard disk ker,cd ker, pendrive ker ape2 jerklah, jgn tangguh...yer cik munirah

-kurangkan download bender2 x berfaedah...seperti konsert lelaki2 mate sepet -__-

-gambar2 selalu lah upload bebanyak kat facebook ke atau laman sosial lain, jadi kalo gambar2 hilang boleh cari balik kat cni,(termasuk gambar pakai tudung ke depan) dr kengkawan nye fb pun boleh....


bile sudah bubur jadinye,

-alhamdullilah.... fail2 penting seperti PROJEK TAHUN AKHIR dan PRACTICAL diselamatkan

-bersykur sebab laptop masih berfungsi (w/pun touchpad nak tercabut)..sekurang2nye tolonglah sampai habis belajar ..PLeazzz..

-Jangan berlagak yer walaupun x pernah hantar kedai sejak beli pada raya cina 2008 sampai nak rayer cina 2010, sekali Allah nak balas, sekelip mate sajer...Subhanallah.


dan...
saye masih cube nak letak gambr bf sepet sayer tapi tetap x boleh...(masih x serik2 lagi,oi.....taubat!!)

3 comments:

  1. sabar mun yek..
    at least dpt lap top balik.. x yah beli yg baru kan.. jimat duit..

    em, ko ngan kame mmg x leh pisahkan .. sbb tu walaupun sepet, ko masih sukekan diekan.. huhu

    ReplyDelete
  2. oh..hoi time kasih cik nisah oi...tu r nasib bek x yah sampai nak beli laptop baru....maner den nak cekau duit ha.....kalo xpun..ko kan ader...hehhehe

    ReplyDelete
  3. huhu.. bleh jek cik mun.. tpi kena charge sketla.. hehe

    ReplyDelete

terima kasih sudi baca :D