INSTAGRAM

Saturday, January 16, 2010

JEJAKA & RAMBUT

As salam

Mencari calon suami?

Jejaka yang bagaimanakah menjadi pilihan anda?

Berjambang?

Bermata sepet

Hidung pesek?

Berbadan ketul-ketul?

Atau …

Berbulu lebat..hehehe…

Okeh..x kisah lah yang macm mane pun..yg penting sekrg nak bg pandangan pasal rambut…..CIRI penting nih…

First : Guys with a bang …..I like……..




Haruma munirah (eh..salah lah..haruma miura =P)


 

Second: long hair…. It may suit only just for artist okay..untuk org-org seni jerk……nak buat laki mithali..jgnlah yer


 




Kazu-kun @ darling (=P=P=P)


 

Third : Rambut pendek ( Guy surely look good with this cut..NO DOUBT)


 




2PM`s nichkhun @ along :D





Miura @ angah..:P


 


 

Wakil lelaki Melayu:::::: Mr faizal Tahir…ni ….sesuai kan die rambut pendek..with his aviator…(I think guys are look good with this thing) ….







Sebelum dan selepas potong rambut


 

Nape aku rase gambar wajah yg samer jerk aku letak….:P..

x kisahlah walau gaya rambut aper pun yang anda minat, yang penting nak pilih mesti cool..and

niat mesti betulkan…kalo suke rambut panjang jangan lah sampai nak dreadlock plak rambut tuh (untuk muslim)…

walau hensem caner pun jejaka dengan rambut panjang/colour tapi kalo nak buat jumper mak bapak sure r nak kasi hitam ngn pendek rambut tuh….walau betape moden pun family zaman skrg ni kalo bab nak pilih menantu ramai lagi kot yg konservatif………..

kalopun isu ini kecil bg sesetengah org……

kalopun ramai perempuan suke artist jepun ke korea,hindustan

tapi……

akhirnyer lelaki melayu tetap jadi pilihan……:D


 





Ini adalah sepupu saye…hahaha..

(md::::sorry Yob aku pinjam gambar ko …ko jgn saman aku pulak..)

gambar sekadar hiasan bukan untuk ikLan..:P

md: ini adalah pendapat peribadi saya, terpulang kepada anda untuk setuju mahupun tidak


 


 

6 comments:

  1. hohoho tp kn ade bdk ofis tu amatlah jambu rmbt pjg siap rebond tp bkn auuwww aritu jupe bakal mak mertua xtau la ptg rmbt ke x...cant wait for dis monday ahaks!

    ReplyDelete
  2. ha??...asal lak senin ni......hoho..aku x sabar 14 feb ni....nak mintak tol bebanyak..

    ReplyDelete
  3. mun - sbb nk tgk la dak ofis tu die ptg rmbt ke x...tp xpotong pon gamble jek die ngn rmbut pjg tu haha

    ReplyDelete
  4. wah... temasuk gak faizal tahir ke? ingtkan cukup la kame, miura ngan nichkun.. eh mun, yamada tertinggal la

    ReplyDelete
  5. IKA::: yelah sejuk hati si Aviator tu dengar....kalo x asyik ckp pasal woo yong jerk....hehhe

    GHA::: owh, kire cool giler lah mamat ofis ko ni.....mertua die rock kot...huhu

    NISAH::: faizal tahir tu sajerk jerk..bagi support kat artis malaya..hehe

    ReplyDelete

terima kasih sudi baca :D