INSTAGRAM

Tuesday, July 27, 2010

DBSB : siri 7: Hari kejadian

As salam

Hari ni 27 .7 adalah hari kejadian bagi sahabat saya Diana Mokhtar . Selamat hari jadi . Walaupun ko bagi hadiah  siput sedut tapi aku tak bagi ko hadiah. Ko doakan lah aku terpijak  sspn Power root RM 1,000,000 yang original bolehlah aku bagi ko hadiah. hehe. Dia anak tauke batik .Sila ke Mokhtar batik untuk melihat koleksinya.



 Semoga panjang umur murah rezeki, aku tertunggu-tunggu kad jemputan kau ni. 

 Kau bahagia, aku bahagia

Namun, hari ini juga adalah hari kejadian lelaki pujaan Malaya ni, tapi aku dah jauh hati dengan dia. Sampai aku tak wish pun kat Facebok, lagipun ramai dah wish dia, malas aku.
Okay, bertenang-bertenang. Jangan emo. Tasbih banyak-banyak. Hari ni nisfu syaaban.




Selamat hari Jadi

Semoga 10.10.2010 ini menjadi hari bahagia buat anda. 


Dia bahagia, saya bahagia




Agaknya kena tanya  jenama pen yang dia pakai ke , jenama alat radas yang dia guna kat angkasa tu.


6 comments:

  1. selamat ulang tahun utk sahabat sis ^__^

    ReplyDelete
  2. hehe cb ko tny spender brand ape die bwk keh3

    ReplyDelete
  3. aisumi :: oh, very nice of u...:D

    ziha :: sumpah dia, sumpah aku nanti, block terus nanti org kata aku buat ganguan S..pulak

    anep :: owh, nak ckp ape ek, thank u.

    ReplyDelete
  4. selepas tanya brand spender dia, ko tanya dia bawak bape helai. cukup ke. boleh basuh ke kat space.

    wakakaka. sumpah memang ko kena blacklisted lepas tu.

    ReplyDelete
  5. x pasal kan kazen korang faymes masuk paper, sebab physo Dato sheikh....haha...(eh, ade hati lak tu nak faymes)

    aku rasa pakai spender pakai buang lah...

    wei, lucah seyh blog aku..tercemar ...

    ReplyDelete

terima kasih sudi baca :D