Saturday, July 24, 2010

EMO FACE CONTEST

As salam


Oh, saya kena taip laju-laju......




Saya berminat nak join pertandingan muka emo atau EMO FACE CONTEST yang dianjurkan oleh Miss Lin
Pertandingan mewajibkan kita menyertakan gambar muka emo kita tanpa ada muka orang lain atau bermuka-muka.

Syarat-syarat dan maklumat lanjut boleh klik sini

Oleh itu , dipersembahkan.....







muka emo gonjeng.


Gambar ni masa final year project kat makmal, UiTM Perlis. Biasalah untuk projek ,kebanyakkan pelajar akan mengalami stress tetapi saya mengalami sakit jiwa sehingga terserlah di wajah saya macam nak nangis tapi macam tersengih sambil cuba dengan gigih untuk buat muka vogue + comel.Diharapkan ini dikira sebagai muka emo. huhu.


Saya terpaksa buat ringkas sebab saya tahu tentang contest ni dan sekarang pukul 11.21 p.m ..24 .07 .10 .  Deadline pada 25.07.10. Sila taip dengan laju untuk buat entri ni

7 comments:

  1. hahahha..kelako..
    mcm org nk berak..!

    ReplyDelete
  2. oh ok..selalu tengok cermin e sebelum nak berak.....hehe...saje je gurau...

    ReplyDelete
  3. haha. takde rupe emo pun ko ni.
    cube lebih keras selepas ini.

    ReplyDelete
  4. haha...kalo muka emo keras, tak sempat nak amik gambar sebab kamera boleh dibaling ke dinding..hehe

    ReplyDelete

terima kasih sudi baca :D