INSTAGRAM

Saturday, July 24, 2010

" Get to know you" Giveaway

As salam
  

Sebab semua orang nak jadi Sheila Rusly, saya pun nak try jugak


 Mari dekat , Mari dekat

 Puan Liana, iaitu pemilik The Cottage Series menganjurkan 

yang menawarkan 


 SKII Travel Pack

meleleh tak meleleh ko..

kepada peserta yang bertuah.. 

 GA ni  memerlukan kita menjawab soalan-soalan yang berikut . Maka, sudah tiada rahsia lagilah ya...

                  
PENGENALAN DIRI SECARA RINGKAS

 Saya dikenali sebagai Mun oleh kawan-kawan. Dipanggil Munir oleh emak saya. Disalahpanggil sebagai Ira oleh sepupu  saya ketika zaman kanak-kanak.Sila teka nama sebenar saya. Saya kadang-kadang kelakar ( serta sedikit perasan) dan kadang-kadang serius. Saya mudah jatuh hati kepada perkara berkaitan Negara Matahari Terbit, atau lebih spesifik jejaka bermata sepet.
                     
         
BARANG YANG MESTI ADA DALAM BAG/HANDBAG
                      
wallet,  resit atm, lipbalm dan kamera manakala benda yang mesti ada seperti handphone tak semestinya ada, sebab selalu cari tak jumpa.

                
  LIMA JENAMA YANG MENJADI KEGILAAN KESUKAAN
  1. Adidas ( penaja team bola sepak Jepun )
  2. Honda
  3. Sony
  4. Pilot
  5. SK II 
Saya suka je tapi saya tak miliki (harap-harap No.5 bakal dimiliki..:D) dah lama tak pakai pencuci muka. tsk.
Berdasarkan perkara di atas, diharapkan Pihak Puan dapat menimbangkan permohonan saya..HEHE..

Okay, senang je kan.  Sila buat entry anda sekarang!.
Tarikh tutup: 31 JULAI 2010

Sila klik sini untuk maklumat lanjut

4 comments:

  1. hmm...nk cube ke..
    ni pompuan punyer alt solek!

    ReplyDelete
  2. boleh je..laki pun boleh ape pakai...hehe

    ReplyDelete
  3. hi muna! tq for joining my giveaway! nice knowing u! yup! betul, lelaki pun boleh pakai jugak sbb set ni adalah asas utk membersih muka n regenerate sel. bknnya makeup, betul x muna? :)

    ReplyDelete
  4. Hi liana, yup, lelaki memg patut jaga muka dan kebersihan baru lah saham naik....haha

    ReplyDelete

terima kasih sudi baca :D